• (0232) 520 35 78Arayın
  • Çınarlı Mah. 1572 Sk. No:33 35170 Konak/İzmir

Bize Ulaşın

    image

    Yaklaşımımız

    Jeotermal saha tespiti, arama ve işletme ruhsatı alınması, jeolojik ve jeofizik saha araştırmaları, sondaj ve işletme ruhsatına kadar tüm süreçlerde sizinle beraberiz

    Jeotermal kaynak talebinize uygun lokasyonda araştırma yaparak öncelikle arama ruhsatınızı alıyoruz. İhtiyacınıza yetecek şekilde uygun araştırma metodları kullanarak saha çalışmalarını yapıyoruz.

    Saha çalışmalarından elde ettiğimiz veriler ışığında hazırladığımız modellemelerle sondaj lokasyonlarınızı tespit ediyoruz. Sondaj çalışmalarına başlamanız için tüm izin süreçlerinizi yönetiyoruz.

    Hizmetlerimiz

    Firmamız

    2007 yılında jeotermal kaynaklar ve doğal mineralli sular kanununun yayınlanmasıyla birlikte faaliyetlerimize başladık
    Jeotermal.com ilk olarak 2008 yılında Fatih ÜÇGÜN tarafından hayata geçirilmiştir. Resmi kuruluşumuz olan 2008 yılından bu yana çok sayıda jeotermal kaynak arama ve işletme ruhsatı süreci yönettik. Sektördeki gelişmeleri günlük olarak paylaşmak üzere 2010 yılında www.jeotermalhaber.com'u kurduk. Hazırladığımız portal ile sektörel rehber, haritaları ve dökümanların paylaşıldığı bir sistem yayına aldık. Bugün jeotermal.com jeotermal enerji sektörüne danışmanlık ve mühendislik hizmetleri vermektedir. Jeotermal.com; Jeotermal enerji arama ve işletme süreçleriniz de ihtiyacınız olan mühendislik ve danışmanlık hizmeti veren bir firma olmakla birlikte, sektörün ihtiyacı olan veri merkezini PORTAL ürünü ile üyelerine paylaşan, ürettiği teknolojilerle sektörün sorunlarını çözmeyen odaklanan bir araştırma firmasıdır.

    Merak Edilenler

    • Jeotermal Ruhsat Nasıl Alabilirim?
      Jeotermal ruhsatlar Büyükşehir Belediye olan illerde Valilik bünyesinde Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı aracılığıyla alınır. Başvuru esnasında gerekli tüm dökümanlar tarafımızdan hazırlanarak başvuru süresi takip edilir.
    • Jeotermal Arama Projesi Nedir?
      Jeotermal kaynak arama ruhsatı başvurusu sırasında ruhsat alındıktan sonraki süreçte yapılacak çalışmaları anlatan ve ilgili idareye sunulan projedir. Arama projenizi hedeflerinize uygun şekilde oluşturup kuruma teslim etmekteyiz.
    • Jeotermal İşletme Projesi Nedir?
      Arama süreçlerini tamamlayıp uygun sıcaklıkta jeotermal kaynak elde edildikten sonra ruhsatın işletme ruhsatına dönüştürülmesi için ilgili idareye sunulan projedir.
    • Arama ve İşletme Faaliyet Raporu
      Arama ve işletme dönemlerinde yapılan faaliyetler her yıl mart ayı sonuna kadar ilgili idareye sunulması gerekmektedir. Bu faaliyet raporları uygun şekilde hazırlanarak ilgili idareye teslim edilmektedir.